Nyt fra Holdene
Nyt fra Tumleholdet (26/10 2014)

Her kan i se hvad vi laver på tumleholdet, vi leger med forskellige redskaber, synger og har det sjovt.

 

Fælles Juleopvisning - HEI TeamGym

Onsdag d. 18. december holdt Teamgymholdene fælles juleopvisning. Aspirant- og Talentspringerne mødte alle op kl. 17 til fælles opvarmning og en hurtig lille fællesdans. Kl. 18.30 strømede forældre til og der blevet slået hul på juleopvisningen med indmarch og fælles rytmeserie. Derefter indtog Aspiranterne gulvet på fornemmeste vis.

Der blev sprunget til på både trampolin og måtte som aldrig før, og de to danse blev fremvist med både vimpler, flotte løft og forskellige rytmer. Til sidst sprang Talenterne til og leverede endnu en opvisning, der endnu engang viste at øvelse, koncentration og springglæde kan føre en rigtig langt.

Vi afsluttede onsdag aften med en udmarch og høje klapsalver - og tilbage stod vi fem trænere - meget stolte og klar til at give den endnu mere gas inden den store Forårsopvisning til april.

 

 

Nyt fra Tumleholdet (1/10 2013)

Her kan i se hvad vi laver på tumleholdet, vi leger med forskellige redskaber, synger og har det sjovt.

 

Juleopvisning - Springhold fra 2. kl.
Torsdag den 20. december 2012 holdt vi vores årlige miniopvisning for Spring/rytme holdet,
Aspirantholdet og Talentholdet - den såkaldte juleopvisning.

På selve dagen mødtes vi, alle tre hold samt vi fire trænere, kl. 17 - og så stod den ellers på fælles opvarmning, en masse snakkeri springholdene imellem - og endnu vigtigere - der blev undervist i, og lært, en hel ny svingserie. Svingserien skulle bruges til åbningen af juleopvisningen, og efter en masse øvelse, endnu flere gentagelser og et par spørgsmål senere, var alle gymnasterne ved at være klar.

Kl. 19 havde gymnasterne fået de fine, nye dragter på, kaffe/kage/æbleskive-boden var blevet sat klar, og en masse forventningsfulde forældre, søskende og enkelte bedsteforældre, troppede op.
Og så blev juleopvisningen ellers skudt igang med en kæmpe flok spændte, en smule nervøse, men også glade gymnaster.

Den nye svingserie blev vist på fineste vis i en kæmpe flok, opvisningerne holdene imellem, der indeholdt alt fra dans, vejrmøller, kraftspring, halvskruer, baglændere, hofte, strakt og en masse flik flak, blev skudt igang og afsluttet med manér - og det var tydeligt at vi fire trænere ikke var de eneste i gymnastiksalen, der var meget stolte af alle vores gymnaster.

Med tre hold, der præsterede, som de nu engang gjorde til juleopvisningen, kan vi som trænere kun glæde os til næste halvdel af sæsonen og den ventede store, forårsopvisning.

 

Lær og leg gymnastik piger 4-5 år

Lige nu er vi i gang med at forøvelser til vejrmøller og springe i trampolinen.

Alle kan lave kolbøtter, så nu arbejder vi med baglænskolbøtter, at stå på hænder og kolbøtte ovre ved trampolinen.

Vi har lavet en lille hoppeserie, som springgymnasterne skal til at lære, til opvisningen, da vi småt er i gang med at planlægge program til opvisning.  

Sommerafslutning for Aspirantholdet

Som afslutning på en dejlig sæson fyldt med søde, dygtige og engagerede gymnaster inviterede vi familie og venner til en lille hyggelig afslutning i gymnastiksalen på skæring skole.

Aspiranterne lavede et bag af en mini opvisning og sprang så flot som aldrig før.

Vi glæder os til at gense gymnaster og forældre efter sommerferien og siger tak for en dejlig sæson.  

Spring/rytme drenge og piger fra 4. klasse (4. marts 2012)

På spring/rytme holdet er vi så småt begyndt at øve opvisning. Vi øver kraftspring og flikflak, men vi bruger også stadig en del tid på vejrmøller og araberspring. Vi øver også salto og flere gymnaster er begyndt af øve salto med hoftebøjning og også strakt salto.

Vi øvede i efteråret en hiphop serie, hvor drengene fik lov til at lave lidt breakdance. Her i foråret er vi igang med at øve en smidighedsserie. Mens pigrne danser øver drengene baglens salto og barani.

Vi har lige fået springdragter til pigerne og drengene får snart deres springtøj som er lidt mere hiphop inspireret.


Hjortshøj Egå Idrætsforening