Forlaget Ådalen Pokalen og Priser

Forlaget Ådalen Pokalen 2017
Pokalen gives til den gymnast på HEI TeamGym Talenthold, som har udviklet sig mest i år.

Benedicte Bock
Benedicte har i denne sæson imponeret hele trænerteamet ved at udvikle sig på alle niveauer og områder. Benedicte har siden sæsonstart vist stort engagement - hun står aldrig stille og vi ser, til stort set hver træning, en gymnast der brænder og kæmper for at lære nyt. Hun har finpudset sine grundteknikker og lært nye og svære øvelser såvel inden for spring som rytme. I trampolinen har Benedicte udviklet sig siden dag et. Hun har vist et stort gåpåmod og et brændende ønske om at lære mere og udvikle sif med lynets hast. Benedicte springer en flot halvandenskrue samt en høj dobbelt salto. I springhallen springer Benedicte desuden dobbeltsalto med diverse skruekombinationer. (Barani-in og -out) Benedicte har sæsonen igennem både finpudset samt udviklet sine forlænsspring, men særligt er Benedicte blevet dygtigere til at kontrollere sin baglæns strakte salto, svævefasen heri og har derved kunnet udvikle på sin skrue, der nu tæller halvanden omgang. Benedicte har sæsonen igennem vist et imponerende drive - også på banen - og vi vil gerne minde hende om, at det er hendes store gå-på-mod, der har ført hende så langt denne sæson. Benedicte har i løbet af sæsonen fået en god kropsbevidsthed og forstår at bruge sin krop med ynde, når hun er på rytmegulvet. Benedicte kommer langt ud i øvelserne, hvilket er en vigtig kunnen i rytmegymnastikken. Derudover er Benedicte dygtig til at arbejde med udtryk, hvilket ikke kommer legende til en. Vi glæder os alle sammen til at arbejde videre med Benedicte og udfordre hende i de kommende sæsoner.

Årets banepris: Kaya Ebbe 
Kaya har siden sæsonstart udvist et kæmpe engagement - et engagement, der har ført til udvikling både indenfor hendes forlæns- og baglænsspring. Kaya er særligt dygtig til at spørge ind til, samt reflektere over rettelser - og derved omsætte dem til den udvikling, vi ser i hendes spring på banen - og det er netop en af grundene til, Kaya får baneprisen i år. Kaya har prøvet kræfter med startsalto-kraft-hofte, hun har øvet at kontrollere sin strakt og få styr på sin helskrue. Samtidig har Kaya opnået en stor fornemmelse for sig selv i luften og er derved i mange tilfælde selv i stand til at mærke efter, hvor næste tekniske fokus skal sættes ind - en meget givende egenskab, vi er sikre på, kan være med til at føre Kaya endnu længere i sin udvikling.

Årests rytmepris: Fie Fløe Clausen
Fie har i løbet af sæsonen udviklet sig meget inden for rytmegymnastikken. Hun er især blevet skarp på, at få bevægelserne helt ud i fingerspidserne – med andre ord gør hun sine bevægelser helt færdige, hvilket gør dem flotte. Derudover er hun dygtig til at arbejde med centerspænding samt have udtryk i sine bevægelser. Fies arbejde med rytmegymnastikken har udviklet hende til en gymnast, der viser overskud, når hun er på gulvet – hvilket er en kunst.

Årest trampolinpris: Katrine Farsø Frandsen
Katrine har i løbet af året udmærket sig i spring på minitrampet hvor hun nu springer en perfekt halvanden skue, dobbelt skue og dobbelt salto. I springhallen springer katrine tilmed dobbelt salto med hoftebøjning samt flere forskellige typer at dobbeltsalto med skuer. Katrine har stor kontrol over sine spring og forstår at bruge sin svævefase, sit hæltræk og ikke mindste hendes afsæt og indspring til at lave det perfekte spring. Vi ser en gymnast som nogle gange kæmper med at turde prøve nye spring og vi glæder os til fortsat at motivere hende til hele tiden at udvikle sig og have mod på at prøve noget nyt.


 

Forlaget Ådalen Pokalen 2016
Pokalen gives til den gymnast på HEI TeamGym Talenthold, som har udviklet sig mest i år.

Anne Jepsen
I løbet af sæsonen 2015-2016 har Anne vist stor udvikling både på bane og i trampolin. Hendes tekniske kunnen inden for springgymnastikken har i sæsonen været til stor gavn for hende og ført hende videre i rigtig mange nye spring. På banen er der ikke de kombinationer, hun ikke kan og vil sætte sammen - kombinationer, der al efter humør, kan indeholde start-skrue, whip-back, uendelige fliks, høje baglænssaltoer og flotte afsluttende skruer. I løbet af sæsonen har Anne udviklet sig i trampolinen med raketfart. Anne siger aldrig nej til en udfordring og er altid klar på mere springundervisning. Hun har i år lært dobbeltsalto både lukket, hoftebøjet og med en halvskrue i den sidste rotation (Barani-out) Derudover har hun arbejdet meget med sin skrue og springer nu helt op til  dobbelt-skrue med stor sikkerhed. I springhallen arbejde hun i øjeblikket med spring som barani-in og full-in, så vi har bestemt store forhåbninger for Anne i næste sæson. Anne har udviklet sin kropsbevidsthed siden sidste sæson og det kan man mærke i den daglige træning, hvor specielt hendes hæltræk er kommet ordentligt på plads. Anne modtager desuden pokalen for hendes kæmpe engagement, store udvikling og smittende, gode humør blandt alle på holdet.
Årets trampolinpris: Maja Eskerod
I løbet af sæsonen 2015-2016 har Maja trænet hårdt for at nå sine mål i trampolinen. Det har krævet sved på panden og masser af viljestyrke. Maja fortsætter med at øve indtil hun opnår sine mål og derfor ser vi nu en gymnast som springer yderst kontrolleret og sikkert. Maja springer en høj flot salto, såvel lukket og hoftebøjet. Maja springer desuden flotte skruer med armene tæt ind til kroppen. Maja springer halvskrue og helskrue og er påbegyndt træning i halvandenskrue (Rudy). I springhallen springer hun dobbeltsalto med stor sikkerhed og hun kan også snart lande denne hjemme i gymnastiksalen.

Årets banepris: Clara Poulsen
I løbet af sæsonen 2015-2016 har Clara vist en flot teknisk udviklig og en større sikkerhed på banen. Vi har sæsonen igennem oplevet et stort engagement hos Clara, hvilket har haft sin virkning på hendes spring. Clara springer nu flere teknisk flotte flik-flak efter hinanden, hun har fået styr på det svære kraftspring og endda fået sat en salto på. Derudover har hun kæmpet med sin flik-strakt, der endelig er på plads og nu tilmed også flik-halvskrue.

Årets rytmepris: Isabella Nygaard
I løbet af sæsonen 2015-2016 er Isabella blevet mere kropsbevidst. Hun har styrket sit center, hvilket er svært, men nødvendigt for at blive en dygtig rytmegymnast. Isabellas tekniske udvikling kan bl.a. tydeligt ses på hendes fejesving, hvor hun i dag klart afveksler mellem spændstighed og afslapning. Isabella har knoklet gennem hele sæsonen og arbejdet videre på de rettelser, hun har fået, hvilket har ført til en flot udvikling.

 

Forlaget Ådalen Pokalen 2015
Pokalen gives til den gymnast på HEI TeamGym Talenthold, som har udviklet sig mest i år.

Emil Søegaard Jensen
I løbet af sæsonen 2014-2015 har Emil lært en masse nye teknisk svære spring og ikke mindst forbedret sin springteknik i grundspringene betydeligt. Emil er en gymnast som igen og igen imponerer medgymnaster og trænere med at lære nye spring – eksempelvis dobbeltsalto i trampolinen. På måtten har Emil tilmed lært en masse teknik og fået tilrettet sine baglænsspring, som nu kombineres med en baglæns helskrue. Emil er en gymnast som i løbet af denne sæson ikke kun har udviklet sig fagligt men også personligt. Emil har vist sig som værende en gymnast med gåpåmod og viljestyrke. Han har stor tålmodighed og er særligt god til at hjælpe de yngste på holdet med at huske de mange opstillinger og sekvenser til opvisningerne. Emil viser desuden stor velvilje og gode samarbejdsevner i forbindelse med rytme, akrobatik og parkour. Generelt har Emil vist stor glæde ved springgymnastikken og et stort engagement for at lære nye spring og springteknikker – særligt i trampolinen, hvor Emil ved sæsonstart kæmpede med at kunne kontrollere sin halvskrue, hvor han nu springer strakt salto med helt op til 2½ skrue (Randy) med stor sikkerhed. Trænerteamet glæder sig til at arbejde videre med Emil og udfordre ham med nye spring i de kommende sæsoner. 
Årest Trampolinpris: Rasmus Licht Fabrin
I løbet af sæsonen 2014-2015 har Rasmus udviklet sig markant indenfor trampolinspring, hvor han blandt andet har lært dobbeltsalto og strakt salto med halvanden skrue (Rudy). Rasmus emmer af vijlestyrke og mod og ikke mindst lysten til hele tiden af udvikle sig og lære nyt. Rasmus er engageret og entusiastisk – ikke bleg for at lære fra sig til sine medgymnaster og fuld af glæde, ivrighed og seriøsitet.

Årests Måttepris: Mathilde Guldborg
I løbet af sæsonen 2014-2015 har Mathilde været meget engageret og vist stor interesse for at blive dygtigere. I sæsonen har hun udviklet sin teknik inden for grundspringene og har tilmed lært nye spring som whip, flik-strakt, flik-halvskrue, kraftsalto og krafthofte. Mathildes altid glade og hjælpsomme væsen har sæsonen igennem bidraget til rigtig god energi på holdet.

Årest Rytmepris: Maria Amby Madsen
I løbet af sæsonen 2014-2015 har Maria udvist gåpåmod, arbejdet flittigt og udviklet sin kropsbevidsthed gennem sæsonen. Hendes vilje til at nørde de små detaljer har medvirket til hendes flotte udvikling som rytmegymnast. Det er fuldt fortjent, at Maria modtager rytmeprisen i år.

 

Forlaget Ådalen Pokalen 2014
Prisen gives i år til den gymnast i HEI-Gymnastik, som har udviklet sig mest.

Malthe Nexelø Aagard
I løbet af sæsonen 2013-2014 har Malthe skilt sig ud som en meget ambitiøs gymnast. Trænerteamet har været meget imponeret over Malthes koncentration, fokus og ikke mindst hans store fremskridt. Han har gennem hele sæsonen ydet en stabil indsats for hele tiden at blive bedre og bedre. Malthe er desuden en god kammerat. Han deler gerne ud af sin erfaring til sine holdkammerater og er altid venlig og imødekommende. Malthe er ikke bange for nye udfordringer og viser hele tiden sit værd såvel til den daglige træning som til opvisninger. Ved sæsonstart kæmpede Malthe med sin barani i trampolinen, mens han siden jul har være et forbillede for hele holdet med sin flotte hel-skrue. På måtten sprang Malthe ved sæsonstart flikflak hvor han nu har udviklet sig så meget at han springer startsalto-rondat-flik-baglænder. Malthes talent spænder vidt og han har udmærket sig inden for både rytme, måtte, trampolin, akrobatik og parkour. Malthe bliver hele tiden ved med at udvikle sig og vi har store forhåbninger på Malthes vegne for de kommende sæsoner. 

Årets Trampolinpris: Nikolai Secher Haarup
Årest Måttepris: Anne Jepsen

 

Forlaget Ådalen Pokalen 2013
Prisen gives i år til den gymnast i HEI-Gymnastik, som har udviklet sig mest.

Kirstine Pilegaard Pedersen
I løbet af sæsonen 2012-2013 har Kirstine imponeret både trænere og holdkammerarter. Hun har i den daglige træning været yderst fokuseret og haft viljen og lysten til at arbejde intensivt med sin springtræning. Kirstine er en god kammerat, som er god til at hjælpe sine holdkammerarter og derudover er Kirstine ansvarsbevidst, høflig og god til at lytte og tage imod beskeder. Kirstine kæmpede ved sæsonstart med at få styr på sin flikflak på måtten - men springer nu flikflak hele vejen hen af måtten uden hjælp, og desuden springer hun flikfalk på gulv. Kirstine har også udmærket sig i trampolinen, hvor hun har øget sin springhøjde markant og også i de mange rytmeserier har Kirstine vist højt niveau. Kirstine er generelt en rigtig fornuftig pige, en god holdkammerart og en dygtig gymnast med stort potentiale for fremtiden. 
 

 

Forlaget Ådalen Pokalen 2012

Prisen gives i år til den gymnast i HEI-Gymnastik, som har udviklet sig mest.


Marie Stenkjær Pedersen
Marie har i løbet af denne sæson vist et stor arrangement både på aspirantholdet, men også som hjælpetræner på hold for yngre gymnaster. Marie kunne ved sæsonstart de mest grundlæggende spring såsom vejrmølle og salto. I løbet af året har hun været fokuseret på sin træning således at hun ved sæsonafslutning med stor sikkerhed springer halv-skrue i trampolinen samt kraftspring, salto og flikflak på måtten. Ud over sit store talent inden for springgymnastik har Marie udmærket sig inden for den rytmiske gymnastik, hvor hun har hjulpet sine medgymnaster i se svære serier. Marie er generelt en rigtig god kammerat som indimellem sin egen træning altid ser sig tid til at hjælpe og støtte sine medgymnaster inden for såvel spring og rytme. 

 

Månedens HEI'er

Månedens HEI'er April 2012
Denne pris gives denne gang til en instruktør og hjælpeinstruktør som gør noget ekstraordinært for foreningen.

Signe Kofoed Jensen
Signe er en pige som bruger oseaner af tid på HEI Gymnastik. Hun er instruktør på spring/rytme hold, og hjælper hver torsdag HEI's aspiranthold hold som frivillig. Signe arbejder hårdt og på trods af en alder på kun 12 år har Signe arrangeret og stået for at få gymnaster og instruktører i HEI Gymnastik til at sælge lodder til fordel for børnhjælpedagen. I denne forbindelse skaffede Signe penge til foreningen til køb af ny softmåtte. Hun fokuserer ikke kun på sine egne hold, men forsøger at hjælpe hvor hun kan. Signe siger aldrig nej til at hjælpe hvor der er brug for det. Hun elsker at være sammen med gymnaster og vi ved at de er i gode hænder hos hende. 

Månedens HEI'er Juni 2011
Prisen gives denne gange for arrangement i bestyrrelsesarbejde og for indsatsen som instrutør gennem 8 år.

Louise Gjerlev Jensen
Louise har været træner i HEI gymnastik siden 2003. Louise har været træner for børn i alderen 2-15 år og undervist i dans, spring og børnegymnastik. Lige nu underviser hun bl.a. på aspirantholdet. Louise er utrolig engageret og ansvarsbevidst. Hun er typen, der tager fat og får ting til at ske og tager nye udfordringer op, selv om hun ikke i første omgang har forudsætningerne – som eksempel kan nævnes at hun har stået for redaktion af foreningens hjemmeside det sidste halve år. Foreningsarbejdet er ulønnet, og Louise har det sidste år været den største enkeltstående årsag til at HEI-gymnastik igen er blevet velfungerende. 
Hjortshøj Egå Idrætsforening