Bedste.001

HEI's Damer

HEI's Damer

Hvad          Opvisningshold

Alder          fra 25 år

Hvor           Skæring skole

Hvornår     Mandage 19:30-21:30


HOLDBESKRIVELSE:

HEI’s Damer er et nyt hold i foreningen for unge kvinder og damer, der - ligesom mig - bare ikke kan lade være med at bevæge kroppen, når fede rytmer brager ud af højtalerne og rummet kalder på fejesving og spring over gulv. Mit navn er Mette Schmidt Rasmussen, og jeg håber, at du sammen med mig vil være med til at dyrke grundgymnastikken for fuld skrue.  


Hvad betyder det? Jo, vi skal over gulvet, ned i knæene, rundt i luften, op på tæerne og heeelt ud i siderne. Derud hvor vi næsten mister balancen, men et stærkt center holder os på plads.


Holdet er for dig, som har været gymnast i mange år, men nu har brug for at sætte tempoet ned. Eller for dig, som har holdt pause, fordi du bare fik nok af alt for dyre dragter og udtagelser. Og især for dig, som bare gerne vil bevæge dig sammen med en flok skønne kvinder to timer om uge. Der er ikke udtagelse på holdet, så kom og vær med – se om det er noget for dig. 


Vi skal sammen blive dygtigere, stærkere og mere smidige, end da vi startede. Og vi skal have det sjovt – både før, under og efter træningen. Jeg vil i løbet af sæsonen køre et alsidigt opvarmningsprogram kombineret med tekniktræning og slutteligt serietræning. Det vil sige: Der vil til hver træning være noget, du kender, men du skal også være forberedt på at blive udfordret fra gang til gang. 


Mine forventninger til dig er:

1) At du har lyst til at bevæge din krop, blive stærkere og dygtigere.

2) At du har lyst til at være sammen med en flok skønne damer to timer om ugen.

3) At du har basiskendskab til gymnastik og/eller bevægelse/dans.


På HEI’s Damer er der plads til, at arbejdet trækker ud, børn bliver syge eller du på anden måde er forhindret i at komme til træning. Jeg håber dog, at du vil prioritere holdet – og fortælle, hvis du er udfordret i at deltage i en kortere eller længere periode (i så fald kan vi sikkert finde en løsning sammen).


Opvisninger, ekstratræninger og Landsstævne:

Holdet vil deltage i HEI’s lokalopvisning samt DGI Østjyllands Forårsstævne. Er der stemning for flere opvisninger, så finder vi også ud af det. Derudover vil der være 1-2 lørdagstræninger i løbet af sæsonen.

Jeg er mere end klar på at tage holdet med til Landsstævnet i Svendborg i sommeren 2022. Dette kræver dog, at vi minimum er 16 deltagere. Flere detaljer og information om tilmelding tager vi i løbet af sæsonen. 


Ekstraudgifter:

Ud over foreningskontingentet skal du regne med at bruge cirka 300 kroner til dragt, 100 kroner til et håndredskab og 100 kroner på fællesmiddag. 


Træner