Bedste.001

HEI's Damer

HEI's Damer

HEI’s Damer er et forholdsvis nyt hold i foreningen for voksne kvinder, der bare ikke kan lade være med at bevæge kroppen, når fede rytmer brager ud af højtalerne og rummet kalder på fejesving og spring over gulv.


Så hvad består træningen af? Jo, vi skal over gulvet, ned i knæene, rundt i luften, op på tæerne og heeelt ud i siderne. Derud hvor vi næsten mister balancen, men et stærkt center holder os på plads.


Holdet er især for dig, som gerne vil bruge kroppen og bevæge dig sammen med en flok skønne kvinder to timer hver uge. Du kan være gammel gymnast med stor kendskab til rytme- og grundgymnastikken eller nybegynder med rytme i kroppen og mod på nye udfordringer. Der er ikke udtagelse på holdet, så kom og vær med – se om det er noget for dig.


Vi skal sammen blive dygtigere, stærkere og mere bevægelige, end da vi startede. Og vi skal have det sjovt – både før, under og efter træningen. Jeg vil i løbet af sæsonen køre et alsidigt opvarmningsprogram kombineret med tekniktræning og slutteligt serietræning. Det vil sige: Der vil til hver træning være noget, du kender, men du skal også være forberedt på at blive udfordret fra gang til gang.


Mine forventninger til dig er:

1) At du har lyst til at bevæge din krop, blive stærkere og dygtigere.

2) At du har lyst til at være sammen med en flok skønne damer to timer hver uge.

3) At du har basiskendskab til gymnastik og/eller bevægelse/dans.


På HEI’s Damer er der plads til, at arbejdet trækker ud, børn bliver syge eller du på anden måde er forhindret i at komme til træning. Jeg håber dog, at du vil prioritere holdet – og fortælle, hvis du er udfordret i at deltage i en kortere eller længere periode (i så fald kan vi sikkert finde en løsning sammen).


Opvisninger og ekstratræninger:

Holdet vil deltage i HEI’s lokalopvisning samt DGI Østjyllands Forårsstævne. Er der stemning for flere opvisninger, finder vi også ud af det. Derudover vil der være to lørdags- eller søndagstræninger i løbet af sæsonen.


Ekstraudgifter:

Ud over foreningskontingentet skal du regne med at bruge cirka 300 kroner til dragt og 100 kroner på fællesmiddag.

Træner
File
Mette S. Rasmussen
51 23 38 23