Leg & Lær, 4-5 år Sølystskolen tirsdag efteråret 2023

Leg & Lær 4-5 år Sølystskolen efteråret 2023

Hvad Leg & Lær 

Alder 4-5 år

Hvor Sølystskolen

Hvornår Tirsdag kl. 16.00-17.00Kalder alle børnehavebørn, der gerne vil løbe, lege, hoppe, klatre, springe og danse sammen med en masse andre børn. Det her er holdet for jer!


Gennem leg med redskaber og musik vil vi udfordrer børnenes motorik og kropsbevidsthed. Vi vil arbejde med opmærksomhed, samarbejde og trivsel i gymnastiksalen. Og så skal vi have det rigtig sjovt med fantasilege, magiske fortællinger og vilde dyr. 


I løbet af sæsonen vil vi blandt andet øve os på at lære at slå vejrmøller, slå kolbøtter selv (forlæns og baglæns), få vægt på armene og måske stå på hænder. Men først og fremmest er dette holdet, hvor man lærer at være til gymnastik uden mor eller far – og det er stort!


Hver gymnastiktime vil hvile på blandt andet GymDanmarks principper fra konceptet ’Kvalitet i børnegymnastikken’. Det betyder, at der vil være en fast struktur med mange gentagelser, så børnene føler sig hjemme i gymnastiksalen og får mest muligt ud af gymnastiktimen. 


Gymnastiktimen vil typisk indeholde:

  • Goddag-sang
  • Opvarmning gennem leg, dans/løb og øvelser
  • Redskabsbaner
  • Ned i gear/afslapningsaktivitet
  • Farvelsang

 

Husk at medbringe: Drikkedunke til at tage med ind i salen. Snacks/mad bliver i omklædningsrummet/foyeren, så det kan nydes, når gymnastiktimen er slut.


Bliv forældrehjælper og vær sammen med dit barn Holdet er som udgangspunkt uden forældre, men vi søger en 1-2 forældrehjælpere til holdet, der kan hjælpe med at slæbe redskaber, trøste og hjælpe børn på toilettet, når behovet opstår.


Så hvis du alligevel bare har tænkt at sidde og vente i foyeren under gymnastiktimen, så kom ind og vær med.

Skriv eller ring til Mette, hvis du er interesseret i tjansen som forældrehjælper på tlf.: 5123 3823/mail: metteschmidtrasmussen@gmail.com


Instruktør – Mette (36 år): Jeg har dyrket gymnastik det meste af mit liv og gennemgået flere kurser inden for spring-/børne- og babygymnastik. I dag dyrker jeg selv rytmegymnastikken mandag aften som instruktør på HEI’s Damer, og om søndagen slipper jeg mit 

indre legebarn og springgymnasten løs, når jeg har mine egne børn med til forældre-/barngymnastik i HEI.

Aktiviteter
Profile Image
Mette Schmidt Rasmussen
4. sep. 2023, kl. 12.30 - 31. dec. 2023, kl. 20.45
17 / 18
450,00 kr.
Der er ikke flere ledige pladser