Young CrossHiit 4.-9. kl. Skæring skole tirsdag 24/25

Young CrossHiit

– Et nyt tilbud til børn og unge fra 4.-9. klasse



Hvad
 Young CrossHiit

Hvor Skæring skole

Hvornår Tirsdage kl.19.00 - 20.00



🚀🔥 HEI Gymnastik opstarter et CrossHiit-hold til børn og unge! CrossHiit er et hit blandt voksne her i Skæring og børn og unge kan nu hoppe med på vognen!

Formålet er at styrke deres selvtillid og passion for bevægelse gennem sjove og udfordrende aktiviteter. Vores træning fokuserer på motoriske og funktionelle øvelser, der styrker ledbånd, muskler, udholdenhed og koordination. Ifølge Sundhedsstyrelsen bør børn og unge være aktive i 60 minutter om dagen og inkludere styrketræning tre gange om ugen og det vil dette hold sætte fokus på. 💪🔥

Vores hold er åbent for alle fra 4. til 9. klasse, uanset sportslige evner. Det vil også være et fantastisk supplement til andre sportsgrene for at holde skaderne væk.

Der vil blive taget individuelle hensyn og øvelserne tilpasses efter alder og niveau.

Træningen vil finde sted i vores veludstyrede gymnastiksal og være én gang om ugen, med mulighed for at udvide til 2 gange ugentligt afhængigt af interesse.


  Træner

  Profile Image
  Mathilde Møller
  Træner
  Mathilde vil komme til at være ‘træneren’ på holdene. Hun er fysioterapeutstuderende og brænder for at motivere børn til at få en aktiv og sund livsstil. Hun har tidligere trænet store grupper af børn og unge som fodboldtræner og har erfaring som lærervikar.

  Tilmelding

  Sæsonstart tirsdag d. 3. september 2024

  Sæsonafslutning tirsdag d. 22. april 2025

  Forårsopvisning er søndag d. 27. april 2025

  1. jun. 2024, kl. 12.00 - 31. dec. 2024, kl. 12.00
  0 / 25
  925,00 kr.

  Fortrydelsesret

  Skulle du imod forventning fortryde dit medlemskab, kan du frameldes dit hold igen.
  Der gives mulighed for to prøvegange og ved framelding senest på sidste hverdag før tredje træning tilbagebetales kontingentet fratrukket administrationsgebyr på 100 kr.
  Ved senere framelding er der ingen tilbagebetaling.
  Ønskes kontingent tilbagebetalt skal følgende oplysninger sendes til foreningens kasserer på mailen: hanne.moestrup@hei-gymnastik.dk

  1) navn på gymnast,
  2) navn på hold og
  3) reg.nr. og kontonr. som pengene skal tilbagebetales til.