Trænere og hjælpetrænere

Trænere

Emma Høhrmann Thomsen

Hej, jeg hedder Emma og er 23 år gammel. Til darligt bor jeg i Århus, hvor jeg læser til fysioterapeut. Jeg nyder at være aktiv og elsker at gøre bevægelse udfordrende og sjovt. Gymnastik har fyldt meget hele mit liv, både i form af rytme og springgymnastik. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med sæsonen og lave en masse gymnastik

31326514
Mia Birkegaard Andersen

Hej, jeg hedder Mia og er 23 år gammel. Jeg læser til dagligt til fysioterapeut og elsker at bevæge mig. Jeg er selv tidligere gymnast og har været både hjælpetræner og instruktør i min gamle gymnastikforening. Det er vigtigt for mig at man går fra træning med et smil på læben og samtidig føler man udvikler sig, så jeg glæder mig meget til at starte som instruktør i HEI

Profile Image
Cecilie Dahlgaard

Hej, jeg hedder Cecilie, jeg er 24 år gammel, og arbejder til daglig som sygeplejerske på AUH. Jeg er et meget energisk og positivt menneske, og dette vil jeg mene, at der afspejles i min trænerrolle. Jeg bruger meget af min fritid på at træne gymnaster i Sports Acrobatik. Jeg har gået til sportacro siden jeg var 7 år gammel, og har konkurreret i disciplinen i mange år, som aktiv gymnast. Jeg er uddannet dommer inden sportsgrenen, og jeg synes det er fedt at nørde reglement, samt dømme ved sæsonens konkurrencer. Jeg sætter stor pris på fællesskabet i sports acrobatikken, og jeg nyder at være i hallen. Jeg glæder mig rigtigt meget til at træne under nye fede rammer i HEI.

Charlotte Sommer

Jeg hedder Charlotte Bolander og er 25 år gammel. Jeg har gået til gymnastik lige siden, jeg var helt lille, og har selv været træner på diverse gymnastikhold i 8 år. Jeg læser til pædagog og er færdiguddannet i sommeren 2022.

23832066
Profile Image
Jeanette Agnete Brink

Mit navn er Jeanette Brink. Jeg har i de sidste 8 år undervist i pilates og dans i Hei-gymnastik.


Udover at undervise i foreningen, sidder jeg i bestyrelsen - pt. med formandsposten. I mit professionelle liv, er jeg folkeskolelærer med linjefag i idræt, matematik og geografi. Igennem de sidste 40 år har jeg undervist i foreninger i og omkring Århus samt en periode i fitnesscentre. 40 år med idræt giver mulighed for at komme vidt omkring - både som udøver og underviser. 


Jeg har uddannelse som idrætslærer samt gymnastik-, zumba-, pilates- og yoga instruktør. Fra jeg var 10 til 30 år har jeg været rytmisk elitegymnast bl.a. på dgi’s repræsentationshold samt i ASG. 


Jeg er opdraget med foreningsidræt og kan rigtig godt lide det, som foreningsidrætten kan tilbyde. Når jeg møder i gymnastiksalen, skal det handle om god motion samt om at skabe et fællesskab, hvor alle kan være med. - Samtidig skal der også gives plads til, at kunne dygtiggøre sig, så man kan nå både personlige og fælles mål. 


Vi glæder os til at se dig i foreningen.

Judith Rabis

Mit navn er Judith, jeg bor i Egå med min mand og 3 børn, jeg er instruktør på de to seniormotions hold som HEI udbyder. 


Jeg deltager hvert år i forskellige trænerkurser som DGI afholder, så der er altid ny inspiration og nye øvelser som skal afprøves! Det er min 7. sæson hos HEI.

20826789
Profile Image
Mette Mikkelsen

Hej, jeg hedder Mette, 24 år gammel og arbejder til dagligt som bygningsingeniør. Det meste af min fritid bruger jeg på at træne unge mennesker i Sports Acrobatik, hvilket giver mig et kæmpe drive. Jeg har selv gået til Sports Acrobatik siden jeg var 10 år gammel, været en del af landsholdet i nogle år og er uddannet dommer. Jeg glæder mig til en fed sæson i HEI.

Profile Image
Mette Schmidt Rasmussen

Jeg hedder Mette Schmidt Rasmussen og har været instruktør i HEI siden 2021. Før det har jeg haft damehold, børnespringhold samt forældre-/barnhold i Gymnastikforeningen ODK i København.
Jeg gik tilbage i 00’erne på en række udtagede hold: DGI Svendborg Rep. (dengang der var noget, der hed det), Vejstrups Lillehold samt udtagede hold i SG (Svendborg Gymnastikforening) og ASG (Aarhus Studenter Gymnastik). 


Jeg fik dog nok af gymnastikken og endte med at holde pause i fem år, men jeg var nødt til at vende tilbage … For jeg elsker gymnastikken. Jeg elsker at bevæge mig til musik sammen med andre, bruge min krop og mærke hvor meget den (stadig) kan.
Jeg forsøger løbende at dygtiggøre mig og samle inspiration til min træning. Senest har jeg gennemført GymDanmarks GymTræner 1 Basis-uddannelse i 2022, DGI Inspiration 2018 og rytmisk sommerhøjskole på Ollerup Gymnastikhøjskole i 2017.


Profile Image
Pernille Bossen

Mit navn er Pernille Bossen, jeg er 24 år og til dagligt studerer jeg Idrætsvidenskab på AU. Jeg har en stor kærlighed til acrobatik, gymnastik og foreningsliv, og jeg nyder at tilbringe mange timer i hallen, hvor jeg er træner for AcroGym Aarhus og StjerneAcro.  Derudover underviser jeg på Vesterlund Efterskole og er talentudviklingsansvarlig for Sports Acrobatik hos GymDanmark. Jeg glæder mig til at komme i gang med denne sæson.

Profile Image
Pia Matzen

Jeg hedder Pia Matzen 


Bor i Skæring og har haft forældre/barn hold de sidste 10 år . 


Jeg arbejder i en institution og har daglig focus på børn og motorik . 


Jeg arbejder ud fra grundbegreber købe/rulle/ kravle/dreje /gynge m.m 


Der vil være sanglege, redskabs bane og et hånd redskab ( F. Eks bolde, ærteposer, faldskærm , hullahopringe  .) som vi skifter i mellem . 


Vi starter og slutter ens hver gang så meget er genkendelses glæde vi noget kendt som den alders klasse er glade for. 


Profile Image
Sissel Brink Borup

Hjælpetrænere

Emma Lønbro Boisen

Hej jeg hedder Emma og er 13 år gammel. Til daglig går jeg i 6 klasse på Katrinebjergskolen i Aarhus. Og i min fritid går jeg til Acro, og har snart gået til det i 9 år. Og jeg er vild med det!

Profile Image
Freja Gade Thomadsen
Anna Vautier Bonde

Hej. 


Jeg hedder Anna. Jeg er 12 år gammel.


Jeg elsker at gå til gymnastik, og har gået i HEI siden jeg var 3 år gammel. Jeg har altid bedst kunne lide at springe på bane, men kan også virkelig godt lide at springe på mini trampolinen.

Profile Image
Camille Olsen

Hej, jeg hedder Camille og jeg går i 6 klasse. Jeg startede til gymnastik som 3 årig på tumleholdet og har gået i HEI siden. Derudover går jeg også til Hip Hop og spejder.

Chiara Østergaard

Jeg går i 1.g på gymnasiet, har gået til gymnastik i mere end 10 år og har i de seneste 3 år været hjælpetræner i HEI Gymnastik og Motion.

Marie Vejen Jørgensen

Hej

jeg hedder Marie og jeg er 12 år gammel. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2-3 år gammel i HEI. De seneste 2 år på aspirantholdet og i år på HEI elite holdet. Nu glæder jeg mig rigtigt meget til at være hjælpetræner!

Siv Stougård

Halløj


Jeg hedder Siv Stougård og jeg er 12 og bliver 13 den 16 september .


Jeg har gået på showteam holdet i 2 år.


Jeg har gået til gymnastik i 9 år og dette år er mit 10.


Jeg har tit hjulpet min lillesøster med at lave flik flak og salto på trampolinen, men ellers har jeg ikke på den måde noget Erfaring.


Jeg glæder mig utrolig meget!