KOM & HOP
KOM & HOP - for hele familien

Åben sommergymnastik for børn mellem 1-5 år og forældre


Deltagerantal: Max 50 personer i salen – først til mølle

Sted: Gymnastiksalen på Skæring skole

Træningsdag og -tid: Udvalgte dage i maj og juni – læs mere for datoer, tidspunkter og aldersgrupper nedenfor. 

Pris: 35,- pr. person. Betales i døren via MobilePay: 21478. 


Har du børn i alderen 1-5 år? Så kom med, når HEI Gymnastik & Motion afholder åben sommergymnastik for alle børnefamilier, der vil prøve kræfter med gymnastikken.


Hvad går det ud på?

’KOM & HOP – for hele familien’ er et åbent sommertræningskoncept, som ikke kræver tilmelding. Det vil sige, at I blot møder op de dage, hvor det passer jer og betaler 35 kroner pr. person i døren via Mobile Pay. 

Træningerne fordeler sig på to aldersgrupper. Hver gang vil der således være en træning primært for de mindste på 1-3 år med forældre, og en træning primært for de større børn på 3-5 år med forældre. Aldersopdelingen er ikke sort/hvid. Det vil sige, har du fx ét barn på to år og én på fem, så behøver du ikke tage to separate træninger. Nej, så vælger I det, som passer bedst ind i familien. MEN HUSK: Træningerne er tilpasset de mindste børn og foregår på deres præmisser. Det er ikke et koncept, som passer til store (skole)børn.


’KOM & HOP – for hele familien’ vil hvile på GymDanmarks principper fra konceptet ’Kvalitet i Familiegymnastikken’. Det betyder, at der vil være en fast struktur hver gang, så både børn og forældre hurtigt kan afkode, hvad der skal ske og kan få mest muligt ud af tiden i gymnastiksalen.  


’KOM & HOP – for hele familien’ vil indeholde:

  • Goddag-sang
  • Opvarmning gennem leg, sang og dans/løb/øvelser
  • Redskabsbaner/-stationer
  • Ned i gear/afslapningsaktivitet
  • Farvelsang

Særligt til jer forældre:

Timen er en oplagt mulighed for nærhed og aktivt samvær mellem dig og dit barn, men hvis det skal lykkes sådan rigtig godt, kræver det, at alle (også mor/far) er omklædt i tøj til bevægelse, og at børnene har gymnastiksko på med skridsikker sål eller bare tæer. Som forælder deltager du aktivt i træningen, og vi hjælper hinanden med at stille redskabsbaner op, så børnene kan få så meget ud af timen som muligt. Med andre ord: Deltager dine børn, så deltager du også i gymnastiksalen. 

Vi tager ikke mad/drikke med ind i salen, men børnene må gerne have en snack og drikkedunk stående i omklædningsrummet, så det kan tilgås undervejs. Datoer, tidspunkter og aldersgrupper:

Torsdag den 26. maj:  

 kl. 09.20-10.20: Primært for de 1-3-årige.

kl. 10.35-11.35: Primært for de 3-5-årige.

 

Lørdag den 4. juni:       

kl. 09.20-10.20: Primært for de 1-3-årige.

kl. 10.35-11.35: Primært for de 3-5-årige.

 

Fredag den 10. juni:    AFLYST!

 

Fredag den 17. juni:     

kl. 16.00-16.45: Primært for de 1-3 årige.

kl. 17.00-17.45: Primært for de 3-5-årige.

 

Søndag den 26. juni:    

kl. 09.20-10.20: Primært for de 1-3-årige.

kl. 10.35-11.35: Primært for de 3-5-årige.


Træner
File
Mette S. Rasmussen
51 23 38 23
Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen