AcroGym Aarhus Opvisningshold

AcroGym Aarhus

Opvisningsholdet er et udtaget hold for øvede acrobater i alderen 11+ år. Opvisningsholdet vil til foråret tage ud og repræsentere AcroGym Aarhus ved diverse opvisninger og arrangementer. Her vises den opvisning som holdet har trænet på gennem sæsonen. 


Som acrobat på opvisningsholdet vil du blive trænet i og udfordret på acrobatikken, rytme og performance samt spring og individuelle momenter. Samtidig vil du opleve fællesskab, stærkt sammenhold og venskaber i og udenfor hallen. Opvisningsholdet er et freelancehold og er af interessetimer fra trænerteamet, og derfor vil der være færre træninger, hvilket stiller større krav til selvstændig træning hos den enkelte.


Så er du vild med at lave opvisning foran mange mennesker og lyder ovenstående som noget for dig, så læs nedenstående ift. hvordan du bliver en del af holdet. 


Praktisk info

Træning foregår i weekender og lægger på følgende datoer: 25/9-22, 19-20/11-22, 21/1-23 samt 24/2-23 og vil foregå både på Vesterlund Efterskole samt på Skæring Skole. 


Det forventes desuden, at der bliver ca. 6-10 opvisninger pr. sæson. For at blive udtaget på holdet forventes det, at man kan deltage i ovenstående træninger samt de opvisninger, der bliver booket. Disse meldes ud, så snart det er muligt.For at kunne blive udtaget på holdet skal man kunne deltage i en af de to åbninger træninger i uge 33. 


Åbne træninger:  

  • 15/8 2022, kl 17.00-19.00
  • 18/8 2022, kl 17.00-19.00

Samt skrive en mail til acrogymaarhus@gmail.com med følgende oplysninger

  • Navn på gymnast
  • Alder på gymnast 
  • Gymnastik erfaring (hvis du har noget)
  • Evt. kommentarer Økonomi

Prisen for at være en del af opvisningsholdet er 1200 kr og disse betales i følgende to rater: 1/9-22: 600 kr og 1/1-23: 600 kr. Ydermere er der et lille beløb, der går til kontingent på holdsport, som betales ved tilmelding.

Prisen dækker halleje samt evt. opvisningstøj.

Det forventes desuden, at der kommer til at være nogle arbejdsopgaver for at samle penge ind til holdet.

Ved overskud i slutningen af sæsonen vil et eventuelt restbeløb enten blive brugt på sociale arrangementer eller blive tilbagebetalt.


Træner

Charlotte Sommer
Profile Image
Mette Mikkelsen
Profile Image
Cecilie Dahlgaard