HEIs Damer +27 Sommertræning

HEIs Damer +27 Sommertræning 

HEI’s Damer - Sommertræning på Skæring skole, er et tilbud til alle kvinder +27, som gerne vil bruge deres mandag aften (kl. 19.30-21.30) i maj og juni på den klassiske rytmegymnastik, store sving og rappe trin. Naturligvis kombineret med styrke- og konditionstræning, så vi kan gå sommeren i møde i god form. Og nå ja, så drikker vi også rosé engang imellem (efter træning) og cykler ned til stranden og hopper i baljen.

For HEI’s Damer handler ikke kun om at bevæge kroppen til fede rytmer, det er i den grad også et tilbud om at være social og hygge sig sammen med andre dygtige, sjove og livsglade damer et par timer hver uge.

Grundgymnastikken er vores base. Det betyder, at vi skal over gulvet, ned i knæene, rundt i luften, op på tæerne og heeelt ud i siderne. Derud hvor vi næsten mister balancen, men hvor et stærkt center samtidig holder os på plads.

Er du i tvivl, om rytmegymnastik er noget for dig? Eller måske nervøs for, om kroppen kan følge med? Sommetræning er en oplagt mulighed for at tjekke ud, om HEI’s Damer er noget for dig eller ej. OG VI LOVER at vi tager godt imod dig og hjælper i gang, så ingen ender med at stå i gymnastiksalen og tænke: “Jeg fatter hat af de her trin …"

Holdet er både for dig, som tidligere har prøvet kræfter med gymnastik eller dans. Og for dig, som har holdt pause, fordi du fik nok af alt for dyre dragter og udtagelse på udtagelse. Men holdet er ISÆR FOR DIG, som bare gerne vil bevæge dig sammen med en flok skønne kvinder.

Som instruktør er mine forventninger til dig:
1) At du har lyst til at bevæge din krop, blive stærkere og dygtigere.
2) At du har lyst til at være sammen med en flok skønne damer to timer om ugen.
3) At du har basiskendskab til gymnastik og/eller bevægelse/dans.

Er du klar? Eller bare nysgerrig? Så kom og vær med, når vi starter op den 29. april - eller gangen efter den 6. maj. Vi vil så gerne have flere skønne damer med i vores fællesskab, og du er mere end velkommen!


Træner

Profile Image
Mette Schmidt Rasmussen
Træner

Tilmelding

Info
Gymnastik
17. apr. 2024, kl. 10.30 -
24. jun. 2024, kl. 16.30
14 / 25
425,00 kr.

Aktiviteter

Juni
Man
24
Træning
19:30 - 21:30