Lær og leg - hold 2

Holdnavn.            Leg & Lær – hold 2

Aldersgruppe.     3,5-5 år (for børn født i perioden 1. januar 2017 - 30. juni 2019)

Træningsdag.      Mandag   

Tidspunkt.           17.00-17.50

Sted                       Gymnastiksalen på Sølystskolen

 

Kalder alle børnehavebørn, der gerne vil løbe, lege, hoppe, klatre, springe og danse sammen med en masse andre børn. Det her er holdet for jer. 

 

Gennem leg med redskaber og musik vil vi udfordrerbørnenes motorik og kropsbevidsthed. Vi vil arbejde med opmærksomhedsamarbejde og trivsel i gymnastiksalen. Og så skal vi have det rigtig sjovt med fantasilege, magiske fortællinger og vilde dyr. 

 

I løbet af sæsonen vil vi blandt andet øve os på at lære at slå vejrmøller, slå kolbøtter selv, få vægt på armene og måske stå på hænder.

 

Hver gymnastiktime vil hvile på blandt andetGymDanmarks principper fra konceptet ’Kvalitet i børnegymnastikken’. Det betyder, at der vil være en fast struktur med mange gentagelser, så børnene føler sig hjemme i gymnastiksalen og får mest muligt ud af gymnastiktimen. 

 

Gymnastiktimen vil typisk indeholde:

• Goddag-sang

• Opvarmning gennem leg, sang og dans/løb/øvelser

• Redskabsbaner/-stationer

• Ned i gear/afslapningsaktivitet

• Farvelsang

 

Husk at medbringe:

Drikkedunke til at tage med ind i salen. Snacks/mad bliver i omklædningsrummet, så det eventuelt kan tilgås undervejs eller nydes, når gymnastiktimen er slut.

 

Bliv forældrehjælper og vær med sammen med dit barn  Holdet er som udgangspunkt uden forældre, men vi søger en håndfuld forældrehjælpere til holdet, der kan hjælpe os med at slæbe redskaber, trøste og hjælpe børn på toilettet, når behovet opstår. 

Ved du, at dit barn vil have det bedst med dig i salen, så er tjansen som forældrehjælper oplagt. Som tak for hjælpen får du friplads.  

 

Skriv eller ring til Mette, hvis du er interesseret på tlf.: 5123 3823/mail: metteschmidtrasmussen@gmail.com

 

Vi er trænerteamet:

Mette Schmidt Rasmussen (35 år): Jeg har dyrket gymnastik det meste af mit liv og gennemgået flere kurser inden for spring-/børne- ogbabygymnastik. I dag dyrker jeg selv rytmegymnastikken mandag aften som instruktør på HEI’s Damer - mit indre legebarn og springgymnasten kommer til live, når jeg har mine egne børn med til forældre-/barngymnastik i HEI.

 

Hjælpetrænere Caroline og Freya: Vi er selv springgymnaster og glæder os helt vildt til at være hjælpeinstruktører på Leg & Lær-holdene. Vi glæder os især til at lege med og lære børnene en masse gymnastik.

Instruktør

Profile Image
Caroline Pedersen
Profile Image
Freja Gade Thomadsen