Pilates Sølystskolen mandag 24/25

Pilates

Hvad Pilates

Hvor Sølystskolen

Hvornår Mandag kl. 20-21


Pilates er en grundig og effektiv træningsform, hvor vi arbejder med åndedrættet og vores kernemuskulatur. Du får især styrket din core, og får en sund ryg og en god kropsholdning.
I mine timer vil vi arbejde grundigt med vores kropsbevidsthed, så træningen bliver effektiv og spændende. Der bliver mulighed for at få sved på panden, blive stærkere, mere smidig og få et smil på læben. Vi træner på måtte med enkelte hjælpemidler, både statisk og i flow, og til sidst vil der være en lille og meget rar afspænding.

Træner

Profile Image
Træner
Pi Johanne Kirketerp Nielsen
Mit navn er Pi, jeg er 33 år og bor i Skæring med min kæreste og to små drenge. Jeg er uddannet folkeskolelærer og har især undervist rigtig meget i idræt. Senere har jeg fået en massøruddannelse og to yogalæreruddannelser samt pilates med i bagagen og arbejder til daglig som massør og yogalærer i fitnesscenter og aftenskole. Jeg elsker bevægelse i mange forskellige former og holder meget af det fællesskab, og den gode energi der opstår i bevægelse med andre.

Tilmelding

Fortrydelsesret 

Skulle du imod forventning fortryde dit medlemskab, kan du frameldes dit hold igen. Der gives mulighed for to prøvegange og ved framelding senest på sidste hverdag før tredje træning tilbagebetales kontingentet fratrukket administrationsgebyr på 100 kr. Ved senere framelding er der ingen tilbagebetaling. Ønskes kontingent tilbagebetalt skal følgende oplysninger sendes til foreningens kasserer på mailen: hanne.moestrup@hei-gymnastik.dk 

1) navn på gymnast, 

2) navn på hold og 

3) reg.nr. og kontonr. som pengene skal tilbagebetales til.

1. jun. 2024, kl. 16.30 - 31. dec. 2024, kl. 16.30
0 / 25
975,00 kr.

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter
1. jun. 2024, kl. 16.30 - 31. dec. 2024, kl. 16.30
0 / 25
975,00 kr.