Søndagstumlinge

Søndagstumlinge

Hvad          Familiehold

Alder          Årgang 2019 og 2020

Hvor           Skæring skole

Hvornår     Søndage 9:30-10:30


Søndagstumlinge er HEI’s hold for de mindste og deres forældre (mor og/eller far). Hér skal vi være aktive sammen med vores børn - udforske hvad kroppen kan, lære den nye kunstner og blive trygge, når vi bevæger os sammen med en masse andre i en gymnastiksal.


Gennem leg og dans skal børnene udvikle sansemotorikken - samt styrke kropsfornemmelsen ved at trille, rulle, hoppe og balancere gennem spændende redskabsbaner.


Hver gymnastiktime vil hvile på GymDanmarks principper fra konceptet ’Kvalitet i Familiegymnastikken’. Det betyder helt grundlæggende en fast stuktur med mange gentagelser, så børnene får det bedst mulige udgangspunkt for at få en god kropsbevidsthed og masser af bevægelsesglæde.  


Gymnastiktimen vil typisk indeholde:

  • Goddag-sang
  • Opvarmning gennem leg, sang og dans
  • Redskabsbaner/-stationer
  • Ned i gear/afslapningsaktivitet
  • Farvelsang

Særligt til jer forældre:

Timen er en oplagt mulighed for nærhed og aktivt samvær mellem dig og dit barn, men hvis det skal lykkes sådan rigtig godt, kræver det, at alle (særligt mor/far) er omklædt i tøj til bevægelse, og at børnene har gymnastiksko på med skridsikker sål eller bare tæer. Som forælder deltager du aktivt i træningen, og vi hjælper hinanden med at stille redskabsbaner op, så børnene kan få så meget ud af timen som muligt. 


Vi tager ikke mad/drikke med ind i salen, men børnene må gerne have en snack og drikkedunk stående i omklædningsrummet, så det eventuelt kan tilgås undervejs.


Træner

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler