Tonsertumlinge

Tonsertumlinge

Hvad          Familiehold

Alder          3-4 år (årgang 2018 og 2017)

Hvor           Skæring skole

Hvornår     Søndage 10:45-11:45


Tonsertumlinge er holdet for alle friske drenge og piger, der elsker at hoppe, danse, løbe og ikke mindst tonse – sammen med deres mor og/eller far. 


Gennem bevægelseslege og redskabsstationer skal vi udvikle vores børns grundmotoriske færdigheder og styrke deres kropsbevidsthed. Og samtidig have det rigtig sjovt, grine og pjatte! Det handler i bund og grund om at gøre børnene så trygge og gode i deres egen krop, at de får et stærkt fysisk fundament, som de kan bygge videre på resten af livet. 


Hver gymnastiktime vil hvile på GymDanmarks principper fra konceptet ’Kvalitet i Familiegymnastikken’. Det betyder, at der vil være en fast stuktur med mange gentagelser, så børnene føler sig trygge i gymnastiksalen og får mest muligt ud af gymnastiktimen. 


Gymnastiktimen vil typisk indeholde:

  • Goddag-sang
  • Opvarmning gennem leg, sang og dans
  • Redskabsbaner/-stationer
  • Ned i gear/afslapningsaktivitet
  • Farvelsang

Særligt til jer forældre:

Timen er en oplagt mulighed for nærhed og aktivt samvær mellem dig og dit barn, men hvis det skal lykkes sådan rigtig godt, kræver det, at alle (særligt mor/far) er omklædt i tøj til bevægelse, og at børnene har gymnastiksko på med skridsikker sål eller bare tæer. Som forælder deltager du aktivt i træningen, og vi hjælper hinanden med at stille redskabsbaner op, så børnene kan få så meget ud af timen som muligt.


Drikkedunke er velkommen i salen, mens snacks/mad bliver i omklædningsrummet, så det eventuelt kan tilgås undervejs eller nydes, når timen er slut.


Træner

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler